Fiche River Plate

Infos
Icon made by Freepik from www.flaticon.com

River Plate

Nom complet :
Année de fondation :
Palmarès
Compétitions Titre(s)
Coupe intercontinentale 1 (1986)
Recopa Sudamericana 2 (2015, 2016)
Copa Libertadores 2 (1986, 1996)
Copa Interamericana 1 (1986)
Supercopa Libertadores 1 (1997)
Campeonato de Primera División 14 (1932, 1936, 1937, 1941, 1942, 1945, 1947, 1952, 1953, 1955, 1956, 1957, 1986, 1990)
Campeonato Metropolitano 4 (1975, 1977, 1979, 1980)
Campeonato Nacional 3 (1975, 1979, 1981)
Torneo Apertura 6 (1992, 1994, 1995, 1997, 1998, 2000)
Torneo Clausura 6 (1997, 2000, 2002, 2003, 2004, 2008)
Torneo Final 1 (2014)

RECHERCHE